• Video
  • 20 min

Tre undervisningsfilm om globale værdikæder

27. marts 2024 · Kl. 14:49 Materiale
Tre undervisningsfilm om globale værdikæder

Palmeolie fra Indonesien

En 8,5 minutters flot grafisk undervisningsfilm, der tager dig med på en rejse langs palmeoliens værdikæde. Vi møder Janang og Igo fra Indonesien, der har oplevet hvordan regnskoven bliver fældet for at anlægge palmeolieplantager, og får eksempler på hvor unge i Danmark møder den indonesiske palmeolie i deres hverdag.

 

Tin fra Indonesien

En 6,5 minutters flot grafisk undervisningsfilm om tinnets globale værdikæde, som et eksempel på et af de metaller, der findes i meget af vores elektronik. Vi møder de unge indonesere Nabilla og Ariadi, der fortæller hvordan indvindingen af tin påvirker naturen og deres eget helbred.

 

Soja fra Paraguay 

En 5 minutters flot grafisk undervisningsfilm, der tager dig med på en rejse langs sojaen værdikæde. I et interview møder vi Carmen og Liz fra Paraguay, og får en indføring i hvilken rolle sojaen spiller i dansk animalsk landbrug - og i sidst ende i dit og mit hverdagsmåltid.  

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!